Slovíčka

Slovíčka

Anotace: Každý z nás chce být milován, ale...

Vím, má slova bolí,
slovíčka ostrá, řezavá.
Jsou rány, jenž se hojí,
jsou místa stále bolavá.

Jizvičky mělké i hluboké,
stále mě po nocích pálí.
Znamení v kůži vyryté,
nepokoj mou mysl halí.

Vím, že má láska bolí,
vím, mé verše svírají.
Myšlenky spřadené do vět,
napsané ve tmě, potají.

Odpusť mi prosím slova má,
láska je horká výheň.
Dovol mi napít se z poháru,
uhasit po lásce žízeň….
Autor Alasca, 19.09.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí