Život

Život

Anotace: Zase starší tvorba...

Na náhrobní kámen píšu,
píšu, co život mi dal.
Snad jsem ráda, že ještě žiju…
A co mám psát dál?

…dal mi mnoho věcí,
mnoho vzpomínek.
Za to děkuji mu přeci,
Vždyť patří mu můj vděk…

Život jako slovo…Je krátký.
Dvě slabiky a pár písmen.
Ve skutečnosti bývá vratký.
Často mívá pár let jen…

Co by dal člověk za život?
Nevím. Snad život sám…
A co mám dáti za pár let?
Co mám dáti, to já dám.
Autor pax.deora, 19.09.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí