Víření

Víření

Anotace: Víření myšlenek a citů.

Svoboda má jasné cíle,
už se večer přiblížil,
sny již nejsou jasně bílé;
mají barvu zlatých žil.
Divné věci, divná slova,
divný obraz s jinou tváří.
Prázdné touhy, bez olova
číst si osud v Knize Stáří.
Hýřit vtipem- to se sluší
avšak smích je z ocele
raději chci slyšet duši,
třeba Boží, v kostele...
Autor Dilla, 19.09.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí