Rodinné vztahy

Rodinné vztahy

Anotace: Taky písnička... ale to neva:-)

Nejhorší vztahy jsou ty rodinné,
Pro všechny z nás jsou povinné...
Všechen smích časem promění se v žal...
Všechny krásné chvilky-jakoby čas s sebou vzal....

Je to jako když se lano přetrhne,
už se nedá svázat...
Můžeš uzlem, dva kusy k sobě navázat,
ale nikdy už to nebude celek...
Nebude pevné!!!!
Ani lepidlo na ránu v srdci nebude levné...

Nedá se říct,
to se spraví..
Ta rána v srdci zůstane!
Nezaroste ni po tisíciletí,
květ vztahu rychle uvadne...

Vztahy končí a začínají,
časem se stejně všechny rozpadnou...
Lidé velkou sílu v moci mají...
a někdy ji nezvládnou...
Autor Tuttinka, 19.09.2007
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí