Kristýna

Kristýna

Anotace: jujda

Kristýna, dívka s netradiční módou,
vyznávám se touhle trapnou ódou.
Když ladně programuješ v Pascalu,
mohl bych skládat mandalu.

Když usměješ se, vím že dnes nebude den zkažený,
nebude to den, kdy budu myslet na ženy.
Teď vím jen to, že jsi mne zaujala víc než dost,
ale tuhle básičku píšu jen pro radost.
Vím že jsi výš než většina holek,
a zatloukla jsi mi do hlavy pořádný kolek.

Kolek venku, ... hlava čistá,
teď tě vidím pěkně zblízka.
Nevím jak to bude dál mezi námi,
zda pánbůh něco víc než kamarádství dá mi.
Skládám ti tuhle poklonu jako ženě,
teď připadám si jako štěně.
Není to dnes normální, složit slečně poklonu mimo lásku,
avšak já rád vsadím na tuhle sázku.
Autor JR, 19.09.2007
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Gracia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevěřím vlastním očím!:)

26.09.2007 21:18:00 | Malvínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí