Proč

Proč

Anotace: proč?

Proč lidé nestačí si s tím co mají
proč stále něco nového hledají
proč myslí si, že je to lepší míjí
proč neví, že se to jen tak jeví
proč nesázejí na jistotu
proč riskují, že udělají botu
proč pozdě vidí, že se spletli
proč svou chybu nejradši by smetli
proč není to pak snadné, jak se zdálo
proč z vsazeného zbylo málo
proč myslí si, že jsou poučeni
proč stejně chtějí další změny
proč znovu zbytky neprohrané
nabízejí další, nové straně
proč vše je v takovémhle kolotoči?
asi proto, že se země točí :o))
Autor Martinecka23, 20.09.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí:-))

20.09.2007 10:57:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí