Chybíš

Chybíš

Anotace: Stýskání

CHYBÍŠ

Vždycky,
když potřebuji Tě,
nejsi tu

Vždycky,
když držet bych v náručí chtěla,
nejsi tu

Vždycky,
když smutno je mi
a venku se smráká,
nejsi tu

Jen všude kolem prázdná slova
a z telefonu hlas mi volá,
že možná zítra,
budeš tu
Autor Véjinka, 20.09.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí