Děti třetího tisíciletí

Děti třetího tisíciletí

Anotace: ...

Ve stínu betonových oblud
kupujem si
instantní štěstí
/kup 2, dostaneš třetí zdarma/

City jsme potlačili
hluboko
do Duše
/jsou totiž nepotřebný, víte?
Sentimentalita už stejně dávno neletí/

Jenom se zbytečně nezdržovat
Nesmyslnými projevy lásky

Anonymně
budeme slintat do obrazovek počítačů
nad příběhy
namísto toho
abychom šli
a sami je prožili

Žijeme? Ne… přežíváme
V krabicích /jako morčata/
Žena, děti, barák, pes
A auto!
Jak bych mohla zapomenout na
auto!

Se zakrnělýma nožkama
už totiž stejně
neujdem ani krok

/Jsme děti třetího tisíciletí
To je teda výhra/
Autor kulí očko, 20.09.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bůh žehnej tvoje slova kulí očko. ale jo částečně je to pravda ale ne všichni jsou takoví.

06.10.2009 08:23:00 | Alien.v.v.s.

Smutná pravda

20.09.2007 16:40:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí