Víla

Víla

Anotace: 20.4.2005

Kdybych mohl změnit
větru směr a sílu,
přivanul bych zpátky
jednu malou vílu.

Byla tak jemná.
Já oči nechal na ní.
Ač jenom ve snu,
zůstal jsem v její dlani.

Proč jsem ji opustil?
K výmluvám to svádí.
Buď z čiré hlouposti
či bláznivého mládí.

Kdybych měl tu sílu
a procházel zdmi.
Stejně bych chtěl jediné.
Prosím. Odpusť mi.
Autor Sicco, 20.09.2007
Přečteno 320x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.

20.09.2007 17:34:00 | Veru

odpouštět je bohužel nesnadný a někdy i nemožný...

20.09.2007 17:13:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí