Nešťastné časy zlé

Nešťastné časy zlé

Anotace: Vy, mí drazí přátelé, vy to jistě pochopíte...

Komu z vás já mám věřiti,
když vy nechcete chápati,
druhého člověka, milého,
toho, jenž srdce by za vás dal.
Proč by chcete věděti,
co všechno vám váš přítel vzal?
Nemáte právo souditi,
nemáte možnost zlobu si přát.
Nemáte právo vražditi,
i kdyby Bůh sám vám k tomu hrál.
Nechcete možná pravdu znát,
nechcete vědět přání své.
Možná měli byste jinak přát
a zapomenout na časy zlé.
Nedávejte v šanc přátelství,
nepřejte si všechno špatné.
Možná nemáte znát ty sny,
které dřív zdály se tak krásné.
Proč zoufáte, když není nač,
neděkujte, vždyť není zač!
Začněte tolerantní být,
nechce to jen přání mít,
chce to žít...
Autor Mania Dardeville, 20.09.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí