Nejasná zpráva

Nejasná zpráva

Anotace: o světě

nešlápnout na čáru
ve svém matném kočáru
planu své prchavé
touhy po stínu.

momentu
vínovému
recituji verše
o nejasných posláních
/byli jsem posláni/
abychm poslali
do světa zprávu
nejasnou

o radosti světa.
Autor Franti, 20.09.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ktery se tvari byt neradsotnym. ale moc mu to nejde ;o))

20.09.2007 20:12:00 | Fish

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí