Přání

Přání

Anotace: ..třeba k svátku nebo k narozeninám.. vždyť to je přeci jedno:o)

Kolik kapek v hustém dešti,
tolik já ti přeji štěstí,
úspěchy, něhu, lásku
a žádnou zbytečnou vrásku.
Rozum co v nouzi poradí,
ruku, co v žalu pohladí
a kamarády, kteří nezradí.
..Všechno nejlepší..
Autor Jean89, 20.09.2007
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí