Koloběh

Koloběh

Anotace: taky písnička... myslím, že trochu.. jak to říct.. slabší?

Všechno začíná a končí,
všechno má svou logiku...
Všechno se v koloběhu točí...

Tak jak kytka začne kvést,
a pak uvadne.
Tak i řeka rozvodní se,
voda časem opadne...

Ptáci letí v teplé kraje,
pak jsou všichní zpět...
Někdy překvapí nás hodně,
ten náš milej svět!

Jeden peněz má, pak je chudý,
venku je světlo, pak zas tma...
Všechno má svůj koloběh,
co se pochopit nedá....

Každý máme jiné představy,
správně to nezná ani věda...

Někdo se narodí,
jiný zemře,
jeden se má zle,
druhý dobře...

V tomhle nelze hledat spravedlnost,
žáddná tam není!!!
Je to těžké dost, někteří to umí,
však jen ti, co koloběhu porozumí,
pak života si cení....

Nelze soudit sebe,
podle druhého...
Každý máme něco zlého,
i něco dobrého!!

Jednomu se štěstí na paty lepí,
jiný sebevraždu chystá...
Nikdo není dokonalý,
ani ta nejslavnější hvězda!!!

Jedné zemře manžel,
jiná spokojeně žije...
Další bohatá je,
tamta na hřbitově hnije...

Každý jsme naprostý originál,
je těžké říct kdo mín, kdo víc...

Neexistuje kopie!
Jeden je poctivý,
druhý zloduch či mafie...

Hlavně žíj život tak jak chceš,
na nic se neomezuj...
A víře, v lepší časy,
Nezamezuj!!!
Autor Tuttinka, 20.09.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strhlo mě to, takže - moc se mi líbí!

20.09.2007 20:36:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí