Kaple nevysvěcená

Kaple nevysvěcená

Anotace: ....zážitek z dovolené

V cihlovém prachu
učila jsem se
klidnou pokorou
hledat tvé stopy
to místo
pod lešením času
ty kameny
až na kost
otlučené
dotýkaly se mých
nahých smyslů
cítila jsem
odevzdanou moudrost
tu jedinečnost okamžiku
to něco
co neumím popsat
sílu lidských rukou
něhu do každého kamene
vloženou
.
.
.
Tebe
jak jenom já cítím
Autor Lucie Teru, 20.09.2007
Přečteno 391x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí