Krása ženy

Krása ženy

Anotace: kde se vzala??

žena prý z Adamova žebra stvořená
nuž nenechte se vysmát
jak její krása byla složena
z toho se vám chci vyznat

do očí měsíc dal mámivý svit
a slunce do dlaní svůj žár
ty pálivé dlaně budeš chtít
i svádivých očí pár

a tělo svádí tancem víly
do ucha ústa šeptají
a vlasy řeky rozvlnily
dál ústa už se neptají

jahody rtíky obarvily
a v ústech samá perlička
laně ji chodit naučily
a sny jí sedly pod víčka

a úsvit lehký závoj utkal
co zdůrazní vše tajemné
já takovou ji potkal
věřte mi je to nádherné !!!
Autor oli, 20.09.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neco na tom opravdu bude, moc pekne.

25.09.2007 22:41:00 | carodejka

tahle oslava ženy se mi doopravdy líbí ;)

21.09.2007 06:18:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí