Rarach

Rarach

Anotace: první báseň co sem dávám

Jsem mocný Rarach,
s tváří havrana,
jde ze mě strach,
budeš má loutka oddaná.

Sedím ti na rameni,
a našeptávám zlo,
jen čekej znamení,
a nepadej do mdlob.

Mám své úmysly,
a nebudou se ti líbit,
tak dobře promysly,
co chceš mi slíbit.

No tak to řekni!
Vyslov ta slova,
dobra se zřekni,
a já vzkřísím tě znova.

Budeš žít navěky,
ale jsi v mé moci,
znáš kousek pravdy,
ted staneš se stvořením noci.

Nepotlačuj slzy,
nech je volně plynout,
já přijdu už brzy,
s temnotou můžeš splynout.

Už jsem tady,
pojď musíme jít,
pryč od lidské zrady,
výkřik nech znít.

Odcházíme do tmy noci.
Nechte nás snít.
Autor Romero, 20.09.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela povedené, nicméně, asi bych se pokusila to zkrátit, neboť vidím, že máš hodně slok ve kterých toho moc není, a tak by se to možná dalo zdrcnout dohromady. Ale jinak základ se mi líbí, a časem se to vykrystalizuje, podle mého názoru.

21.09.2007 21:15:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí