Schovám si

Schovám si

Anotace: kousek tebe

Pramínek tvých vlasů
Něžně stočený
Pohladím čas od času
Teď v dlani sevřený
Já svírám tvé srdce
Jak motýl mi uletí
Dát lapit se nechce
Nechce žít v zajetí
A pak mě napadne
Všechno chci si schovat
Tvůj hlas tehdy v poledne
Když chtěls mi zanotovat
Schovám si tvou touhu
A taky všechna slova
Namočím je v louhu
Chci je slyšet znova
Z tvých očí jiskru
Schovám v rohu skříně
I tvůj pohled v bistru
Když podíváš se líně
Taky se nezastavím
Před tvým úsměvem
Je to dárek co dáš, já vím,
Vždy rád a všem
Schovám si ho do krabičky
Do krabičky od sirek
Schovám si tam i tvou vůni
A všechno, cos mi kdy řek
Autor Euka, 20.05.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí