S tmou

S tmou

Anotace: Někdy tma nahání strach

S TMOU

S tmou se smutek připlížil,
po kradmu a tiše

S tmou se srdci zželelo,
těch ztracených dnů

S tmou se slunce odchýlilo
a nastalo ticho

S tmou odešel
a zpět se nikdy nevrátí

S tmou přestala ho milovat
Autor Véjinka, 21.09.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí