Předehra

Předehra

Anotace: taky písnička.. co napsat víc?

Tenhle život je jen předehra,
celýho našeho bytí, na zemi žití....
Ty co ted znáš, miluješ,
pak tak rychle ztratíš,
čas zpátky už nevrátíš!!!

Jestli si to moc maluješ,
nelekni se až se probudíš!!!

Uvidíš...

že život není jen šedej dým,
možná,možná,možná barevnej stín,
co pronásleduje tě dnem i nocí,
je to nádhera přeci!!

Vzdej svý představy o ideálním dni,
nikdy nebude takový,
ale klidně si sni!!

Život nemusí bý špatnej,
i když se ti to nezdá,
nepřej si žít jinej,
na nebi svítí i tvá hvězda!!

Někdy je lepší nemyslet,
jen tak improvizovat,
a pak zístíš, že tě má někdo rád!!

Každý žije jinak dlouho,
jeden dýl a jiný mín,
život svůj naplnuj láskou a touhou,
vždyt po smrti,
se stane,
vzpomínkou tvou pouhou

-Života si užívej,
na pravidla moc nedbej ,
hraj si jak malý dítě,
tvůj pán pak pochválí tě!!

Vždyt život špatnej není,
to se ti jen někdy zdá,
přes cestu občas roste trní,
jindy ti ji skříží hvězda,
a ty si můžeš něco přát!!

Vzpomen si na dětský hrátky...
Tak žíj!!!
Na plný obrátky...
Tak žíj...
Autor Tuttinka, 21.09.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dávala bych ji jako lék, až do duše vpadne splín

21.09.2007 15:03:00 | Sandra_T

Každé ráno by mě to mohlo budit.

21.09.2007 14:17:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí