Pro ni

Pro ni

Anotace: ***

Když jsem byla ještě malá
má sestra Bláňa si se mnou občas hrála
byla skoro jako vítr
jednou tady a pak zase tam
máma všem říkala
já ji snad neuhlídám
na hřiště svolala všechny děti
cvičila jim vzorem
to prý teď letí
čmeláčky šimrala na zadečku
ze šašouna odkrývala mi dečku
banány ty schovávala
přede mnou jako léčku
panenkám místo náušnic
namalovala propiskou tečku
nejlépe udělat špendíkem dírečku
škádlila mě svými vtípky
smích jí zdobil její tvář
vyrostla z ní velká dáma
kristovy léty mluví kalendář
vypadá však mladinká,
protože je malinká
a tak všichni doufáme,
že bude z ní brzo maminka
co se její krásy týče
je to děvče pohledné
povahu má teď už mírnou
jak zvířátko zkrocené
její ruce šikovné to jsou
čemuž švára nevěří
my však všichni dobře víme
že lecos vytříbené chuti uvaří
jó a pečení to je jí dáno
jedla bych od ní moučník
každý ráno:-)
tak jí přeju trošinku
hodně štěstí
a šťastnou rodinku
Autor Markéta.., 21.09.2007
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hezkypěkně.

21.09.2007 14:12:00 | Comparare

Tak to je pěkné!

21.09.2007 14:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí