Momentka

Momentka

Čaruješ růží
v ledové dlani ...
a marně.

Jen zavlnila se tráva
ve větrných poryvech ...

Čaruješ růží,
očima zaklínáš ...
je pozdě.

Dlaněmi zakryl si tvář,
aby neviděl
tvé rudé šaty
s černou podšívkou lží...

a odešel.

Ztratila jsi duši ...
Autor Hesiona-Essylt, 21.09.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí :)

21.09.2007 14:59:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí