ze skály

ze skály

Anotace: jen taková myšlenka

stála maminka pod skálou,
chytala slzy dítěte,
toho,co vážilo si svého doupěte.

Stála maminka pod skálou,
chytala smutky jej dceři,
že je chytí stále věří.

Stojí dítě na skále,
hazí dolů lentinku,
pro její nejlepší a jedinečnou maminku.
Autor Woski, 21.09.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

21.09.2007 21:49:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí