Volná v hlavě s tebou v srdci

Volná v hlavě s tebou v srdci

Anotace: aneb jak se snažím zapomenout...

Být volná-Umět lítat
Nebýt tak svolná-A nepřestat dýchat

Odletět pryč-Daleko od všeho

Necítit bič-Necítit břemeno
Roztáhnou perutě-Od světa se odpoutat
Nestát tak nehnutě-A do prázdna nekoukat.

Vzplanout zas touhou-Pocítit zas lásku
Ne na chvíli pouhou-Co visí na provázku
Vášeň chci zažít-Zapomenout chci

Bez tebe zemřít-Tak proč v mé hlavě jsi?
Autor Helvinka, 21.09.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí