Lásko

Lásko

Anotace: ...ještě se ohlédni

V tuhle chvíli
pár minut před půlnocí

/ne ještě nespím/

cítím se
strašně sama
tak sama
že bych chtěla
napsat dopis
adresovaný tobě

/abys přišel/

ale

ty
ty jsi tu se mnou
jen už si nepatříme
a je to smutné
jak ráno
kdy nic necítím

- teď už ne-

...a zbyly jen dokonalé iluze...
Autor Lucie Teru, 21.09.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseň

22.09.2007 11:48:00 | kakaoo

* svých

22.09.2007 09:56:00 | Veru

Jako bys ve scých básních psala můj život...!

22.09.2007 09:55:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí