Očima brášky

Očima brášky

Anotace: Bráško promiň ale nemůžu ti pomoct jinak.../// je to psaný doslova očima brášky...předem s eomlouvám za vulgární slova ale jinaks e to vystihnout nedalo

Proč mi říkáš debile?
Vždyť jsem tvoje krev tatínku!
A nejsem dítě zletilé,
tak proč daruješ mi tuhle vzpomínku?

Facka střídá facku,
tatínku,tak proč mě biješ,
proč mi říkáš fracku?
Přeju Ti,ať v pekle shniješ!

Jenže Tě mám přesto rád,
i když řveš na maminku,
hrajem si,když chci si hrát,
ale jsi zlej tatínku!

Nejsem debil,ani kretén,
jsem jen tvoje děcko,
co všechno bere letem světem,
tak zhebni za to všecko!

Tolik slz jen kvůli tobě,
co po tvářích nám tekli.
ať maminky nebo moje,
stejně jsme jim neutekli.

Miluju zvuk svýho smíchu,
za to ty máš zlozvyk,
a až potlačíš svojí pýchu,
tak se tati ozvi!!
Autor Sana.sorrow, 22.09.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby tohle bylo ze života, pak obdivuju Tvoji zviženou hlavu!

30.09.2007 12:55:00 | SunnyRain

Ošklivý tatík.

22.09.2007 22:29:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí