Kuchťa

Kuchťa

Anotace: odpustíte ? Je sice září, ale já mám asi úžeh.

Kuchťa

Má ty nejkrásnější nohy co jsem kdy spatřil,
co jen bych za to dal, kdybych ji patřil.

Těším se až ji budu masírovat záda,
snad alespoň tohle bude mít ráda.
Vrnět bude jako malé koťátko,
když ji budu škrabkat ve vlasech- jen nakrátko.

Její hlas je jako čokoláda,
zmrzlinu má hodně ráda.
Trvat mi bude celý život, než ji budu chápat,
než přestanu bloudit tmou a tápat.

Píšu pro ni své chabé básně,
nevěřím že po nich,
může se někdo cítit krásně.

Přemýšlím nad tebou jako nad ženou.
Snad moje roky, ty tvoje někdy doženou.
Smějme se a užívejme naplno svá hříšná těla,
dlouho předlouho, nad námi láska bděla.
Autor JR, 22.09.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí