Obava

Obava

Anotace: Jen tak se mi chtěla něco napsat nebo jsem se chtěla z toho vypsat....

Obava

Obava se mě zmocnila,
jak velká si nikdo nedokáže představit.
Jako bych se dusila,
nemohla se z noční můry probudit.

Vůbec nevím, co se bude dít...
Dnes, zítra, pozítří...
Budu v noci spát a nebo bdít?

V hlavě mi vzpomínky lítaj,
jak pavouk chycený za nohu se zmítaj.

Postupně načerpávám novou sílu,
v hlavě už mám bez tak velkou černou díru.

Jsem jak kočka, která se zbavila blechy,
mám bezpočet životů, tak žádný strachy.
Autor Isabela - Easynka, 23.09.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí