Ráj

Ráj

Anotace: taky písnička...

Adam a Eva,
proč se narodili?
Aby nám život,
na zemi zařídili!!

Tak to vážně nemuseli,
mohli zůstat v ráji!!

R. Svý jablka pojídat,
za listy se schovávat,
a my mohli na věky,
tu s dinosaury pobývat....

Kdyby nedělali věci,
který se nesměly,
neměli blbý kecy,
o lepším světě nesnili....

Mohli jsme v ráji žít,
kochat se nádherou,
takový věci,
nás ted už neberou!!!
měli...

R.

I když život není pohádkou,
s princem na bílým koni,
žijeme jen krátkou chvíli,
a tu si musíme užít!!!
Až řekne hlas,
je čas, už jít...
Tak se neboj a jdi s ním...

Za život bysme stejně všichni měli...

R.
Autor Tuttinka, 24.09.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí