Křídla

Křídla

Anotace: Když jsem měla deprese...

Narostla mi křídla,
Jsem volná jako pták,
Narostla mi křídla,
Mami, je to tak?

Poslední slza naděje,
Poslední pohlazení
Prázdnotu v duši zalije,
A co bylo...není

Narostla mi křídla,
Teď letím k nebesům,
Narostla mi křídla,
Letím k nesplněným snům...

Křídla mám,
Letím do nebe,
Já křídla mám,
A myslím, mami, na tebe!
Autor BlueBird, 24.09.2007
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: mensaje
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to vyznání:)...

20.01.2009 09:05:00 | mensaje

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí