...Čas...

...Čas...

Anotace: Život utíká a co jsem vlastně já?

Sedím a za oknama se míhá krajina.
Přemýšlím a zjišťuji, že jsem jiná.

Zjišťuji, že ten čas letí a
každej se přizpůsobuje, mění.

Že už, co se stalo, to se nevrátí.
Že už život je takový, neměnný.

Hledám se v tom davu,
malou osamělou postavu.

Jinak zářím než ostatní,
oni mi v černou splývají.

Dopadají na mě těžké, černé kapky
a já křičím: ,,Když...Já...!Proč?...Ty?...
Autor Cassée Moteur, 24.09.2007
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s., JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí