Nekončící vášeň

Nekončící vášeň

Anotace: o dramatickém konci milostného vztahu dvou žen

Nekonečná vášeň

Síla, s kterou miluješ, se nikdy ohni nevyrovná
Ač ten, s kterým bojuješ, je vášní pln- jsi síly hodna
Láska není správné slovo, rozhodně ne nejsilnější
Vášeň to je úcta, šlechetnější, mravnostnější…

Cítíš vášeň, říkáš, lásko, k muži jménem On,
Jsi vyhublá, srdce buší rychleji než zvon
Čtyři roky lásky s Tebou
Už vím co to znamená
Dřív Tebou zcela posedlá - Tebou jsem teď znavena
Má bájná milenko z Athén, roztomilá bohyně
Naše pryč je prudká láska
Ať Tvůj princ teď uhyne

Mizíš za ním ode mě dál, miluji ho, říkáš mi
Šeptám,lásko,neutíkej a Ty ječíš, spíláš mi

Uteklas, už je to tak
A ze mne se stává vrah
Dívám se na okno jeho
Granát beru do ruky
Mrštím prudce směrem k němu
A vykonám zázraky

Nikdo neví co se stalo
Alibi je jisté, vášní žiju
Vášní prudkou
Ale to je málo

Ty zazvoníš u mých dveřích,
které byly naše
ve mně se zas spustí poplach -
neskutečná vášeň
obejmu Tě, lásko moje
ptám se, co se stalo
přestože již dobu vím
že Ti zbylo málo

Mojí lásku odkopla jsi
A muže Ti granát vzal
Vše cos měla odvrhla si
Nechce se Ti už žít dál

Vše cos měla ztratila jsi
Nic Ti nezůstalo
Dala jsem Ti toho, lásko
Moc, anebo málo?
Autor Ammazonic, 21.05.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí