Balada Silvestrovská

Balada Silvestrovská

Anotace: xxx

Silvestrovká noc
alkoholu moc
všichni chtěli se jít bavit
já musela doma slavit
bez rodiny, prázdný byt:
těším se, že bude klid.
Silvestrovská noc
psi se bojí moc-
každý kdo má psa to tuší
není to nic pro psí uši.
Fena rachejtlí se bála
z venku jsem ji k sobě vzala.

Aport - to je její radost
černou myškou vzala zadost
řádně oslintanou hračku
nosí za mnou na sedačku
neúnavně chce si hrát -
po půlnoci chci jít spát.
Vlčačka ta dobračka
s večerem je spokojena.
A já? Nic moc televize -
večer není dle mé vize

Až nad ránem: tma, psí vytí..
můj nos náhle malér cítí:
hned jsem hadrem vyzbrojena
měla průjem hodná fena
smrdí louže - krok co krok
Dvoutisící šestý rok
začíná mi usměvavě
vytíráním lejna právě

Ale smutno - to mi není
díky psímu navštívení!
Autor koloušek, 24.09.2007
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příště vem i kočku a neutratíš za zábavu ani kačku.
Hezkypěkně*

24.09.2007 20:17:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí