Krysí král nebo Krysař?

Krysí král nebo Krysař?

Anotace: Na rozhraní...

Krysí král nebo Krysař?

Ty slyšíš můj šepot, že?
Jak omamně voní tvůj strach!
Cítíš se ublíženě, poníženě, zahanbeně?
To bys měla.

Skáčeš tak, jak píská,
podléháš kárným tónům jeho flétny.
Plazíš se mu u nohou
jako šedá myška.

Opravdu lituješ svých hříchů?
Vážně se chceš utopit?
Ty věříš, že voda,
do které tě zavede,
bude očistný živel?

Dovol, abych se zasmál.
Tvé hříchy jsou tvou ozdobou, moje milá.
Snad nevyznáváš tu hloupou víru ve spasení?
Copak jsi na mě zapomněla?

Jsi tak krásná,
nezastírej svou podstatu.
Co ti nabízí?
Ponížení, za které slibuje očistu.
Život bez radosti,
který nahradí věčným rájem.

Nutí tě pokleknout a slíbit poslušnost.
Ukazuje ti, jak jsi špatná.
Je to Krysař.
Chceš se stát malou slepou myší?
Chceš ho následovat jako tisíce dalších chudáků?

Dám ti víc.
Řekni ano.
Jsem Krysí král.
Chceš se stát mou družkou?
Chceš mít vše, co si zamaneš?

Nesnaž se být nevinnou.
Nepotlačuj vášeň, co tebou zmítá.
Zahoď ten ubohý závoj čistoty.
Víš, dobře, že ho stejně protrhnu.
A bude to ještě horší.
Ale pro tebe.

Vzrušuje mě to, chci tě.
Jako když v panně vidíš ženu
a dáš průchod její touze.
Trhla jsi sebou?

Moje milá, jsi slabá.
Svůj hebký kožíšek
měkkými drápky neuchráníš.
Sladce chutná tvoje zděšení.

To jsem já, už se neboj.
Pošli pryč Krysaře s cejchem pokání.
Přijmi mě se vším všudy.
To jsem já, Krysí král.
Ztělesněné Zlo.
A mám o tebe zájem.

Krysy táhnou městem,
moje milá.
Přidáš se?
Nabízím ti úkryt.
Před slunečními paprsky,
před světlem, před tónem flétny.
Autor královna Mab, 24.09.2007
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí