Difusil, hmyz a má veš...

Difusil, hmyz a má veš...

Anotace: Všichni píšete..a já žiju...Si svuj ubohej život brouka a miluju svý krovky...a taky ty tvý... taky ty vaše.../automatické psaní-no brain/

Dej mi svou veš
já jí dám domov.
...obydlí mé obydlí.

Nezmydlí
mí krovky jako jiný..
bude si žít.
A bude šťastná
jako já.

Než přijde Difusil.
Pro ní dech boží...
pro mě třicet kaček a trocha smradu.

Jenže, co když jednou
bude Difusil
dech boží
i pro mě...

Jsem přece taky hmyz.

A to mě trochu žere.
Co na tom, jsem šťastná.
A má veš taky...

Jsme hmyz.
Dife, kurv_ zmiz!
Autor Ayla, 24.09.2007
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela máš pravdu, jsme hmyz a dost obtížný.

24.09.2007 21:46:00 | Psavec

osobně mi chutná víc biolit, ale to je spíš na pořádné hovada :) super věc

24.09.2007 20:17:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí