Ve stínu stébel

Ve stínu stébel

Anotace: a měsíčním pas de deux

mokrý dotyk trávy
osamělost laviček

vůně čerstvě posečených plání
není čas na litování
věcí, co mohly být

a nebudou.

ve vlhku laní
když se noc plíží cestičkami petřína
a bledý měsíc
tančí se stíny trávy
své rozmanité
pas de deux.

rozhoupané krůčky
malinových nití
dovedou mne zpátky domů

když se nechám vést.
Autor Franti, 24.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach petřín.... mmmmmm...

24.09.2007 22:09:00 | Já Esther Ruth

Hezká, líbí se mi.

24.09.2007 21:43:00 | Psavec

a.... nebo svést :-)

24.09.2007 20:38:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí