Vražda

Vražda

Anotace: někdy to tak bývá

střípky se rozletěly
nechci je počítat-
je pozdě si vyčítat
přirozenost

křídlo je utrženo
svíjí se v křeči
střídavě zataženo
slova slova řeči

mráčky se převalují
čokoláda roztéká
oči už nežalují
tělo se převléká

světlem se odívám
vlasy jsou nahé
splývají se Sluncem
vraždou a vrahem
Autor Lasska, 04.09.2004
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí