S nadhledem

S nadhledem

Anotace: To abyste všichni věděli, že mě to nevadí! Že dokonalost a věčnost jsou nuda!

Je to špatná poezie
/Vymačkaná jako zbyteček zubní pasty/
Je to, ale i špatná doba
/Výmluva pevná jako domeček z karet/
Mé bláboly nebudou věčné
/Ale věčnost je nuda/
Mé bláboly nebudou věčné
Budou jen stát opodál
/Pryč z cesty/
A sledovat Danteho a Shakespeara jak
Věčně táhnou se
Z ruky do ruky
A od výtisku k výtisku
A možná jim i zamávám
Jen tak pro radost
/Až usměju se/
A poodhalím svý falešný zlatý zuby...
A když odplujou
Jen se zařehtám do nebe
Jako šťastlivec
Který se dožil padesáti
/I když má Cukrovku HIV a Lepru.../
A budu se smát po staletí
Protože já vím
A Oni ne!

Má poezie není dobrá
mé bláboly nebudou žít věčně
Ale můj smích povznese se nad všecko
A všechny je převeze
/Přes řeku Naivity, hlouposti a krásy nic nevědění....
Za tři zlaťáky/
Autor Fried Green Tomatoes, 25.09.2007
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Fried Green Tomatoes
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to skvělý....:)

24.10.2007 09:14:00 | už ne pernikova princezna

Ty jedno smažený zelený rajče, snad ti nebude vadit, když řeknu, že je to dokonalý...ale rozhodně ne nudný /toho si važ, protože popírám sama sebe, viz můj profil/
:-)

05.10.2007 22:48:00 | paranoidandroid

za tři zlatáky
a vždycky po setmění

napadlo mě :D
jako že ve snu :-)

05.10.2007 17:02:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

a ten smích uslyší celý svět a když ne, tak alespoň ti, kdo jej slyšet chtějí

26.09.2007 16:36:00 | její alter ego

Co skvělý.. tohle je Úžasný!!

25.09.2007 13:23:00 | Fay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí