Vnevelkém pokoji

Vnevelkém pokoji

Anotace: ...je to tak,jak to je...

Pod lampou
před zrcadlem
půl tváře ve stínu
půl tváře ve světle
v nevelkém pokoji
češu si vlasy
jeden po druhém
myslím si na srdce
jež hřálo teple...

První půl učešu
když slunce vychází
druhou půl
až večer zapadá
v nevelkém pokoji
v němž vítr
mě provází
a chlad tělo
nahé napadá...

Měděná se zlatou
snoubí se v rozmaru
jako se snoubí
světlo a stín
v nevelkém pokoji
upíjím z poháru
a z vlasů vyčesávám
pozdní můj splín...
Autor En, 25.09.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí