Příprava

Příprava

Anotace: Prostě a strušně-MATURITA Prosím hodnotˇte

Chemie empirických pojmů,
vlas, který již nežije,
odér strašných šílenců.

Historie atomárních znalostí,
jež první obsah v sobě skrývá,
maturita.

Pojmy leckterých časů,
věrohodnost Daltonova atomu.
Znalosti, jež se valí,
znalosti, které by měly zaplniti naše hlavy.

Lžíci prvků k snídani,
k obědu menší chemickou reakci,
uč se bez ptaní,
ztrátu času vnímat budeš,
ber to na vědomí.

Každého to čeká,
však není věc tak lehká,
dospělosti zkouška.

Vzorců plnou hlavu budeš mít,
zkus taky stačit odpovídat.
Čas běží rychleji než se může zdát.
Autor losberundos, 25.09.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí