Venca

Venca

Anotace: ...tohle o mně napsal v mých patnácti letech jeden Venca...:-))))

Jsi nádherná když kráčíš ladně
máš v očích žár a já jsem na dně
máš sladkou duši krásnou tvář
a kolem hlavy svatozář.

Se mnou točí se teď celý svět
jsi smyslná jak bílý květ
dnes pro tebe má nejdražší
mám spoustu přenádherných vět.

Když pokleknu ti u nohou
tvá ústa jistě pomohou
jsem zoufalý a chytám děs
tak netrap mě a odpověz.
Autor zaba.zuzla, 22.05.2005
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě boží
nejlepší je první verš: Jsi nádherná když kráčíš ladně
máš v očích žár a já jsem na dně
100% nádhera

02.10.2005 15:14:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí