Jedna z cest

Jedna z cest

Anotace: ..

Studená víčka, kde králem je chlad,
neslyší slova typu..mám tě rád..
Hledí, kam dosáhnout nemohou,
jdou a mrazí, až když upadnou ..

Jen když přítmí se, dají si pád,
kde nehrnou se do stovky rad.
Podívá se a zhledisek zná,
kolik jen znalostí o tom má..

Tisíckrát bez jedné chutnali život,
tu tisícou číši nezvednou.. jsou MAROD.
Autor forever, 25.09.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí