Pro plyšového medvídka

Pro plyšového medvídka

Anotace: ...

Na hračkách z polyethylenu
dva centimetry tlustá vrstva
letitého prachu

Šatičky s květy
na kontě charitativní společnosti
,,Nakrmte moly a jiné havěti“

Bezelstné otázky
vysvětlit dítěti

Mami, jak vzniká člověk?
A kdy už budu veliká?

Proběhnout loukou
s baťůžkem na zádech

Ve vlasech sponku s beruškami
a kopretinu za uchem

Smát se, když Jerry a Tom
dostanou zase další šílenej nápad

Jíst nutellu
Potají
A tvářit se, že nevím
kde se na puse vzala
ta
hnědá
skvrna

Prstem propíchnout
bublinu
žvýkačky Hubba Bubba
/jahodová je nejlepší/

Za největší důkaz lásky
pokládat
srdíčko
načmárané na lavici

Schovat se pod peřinou
a nedat šanci
Klekánici

Čas od času
popovídat si se skřítky
a vílami

A
Před usnutím
ještě poslední sladkou pusu
/Dobrou noc, ať tě blechy štípou celou noc/

/Soudruhu Živote
Žádám o stroj času

Abych zase mohla věřit
Na Ježíška/
Autor kulí očko, 26.09.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

26.09.2007 11:39:00 | už ne pernikova princezna

Věřit na Ježíška...teď to asi pár let nepůjde, ale až budeš mít děti, krásně se to připomene. Pěkná básnička.

26.09.2007 10:24:00 | kliďaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí