Sen VS realita

Sen VS realita

Anotace: Každý to někdy zažil....

Realita snová,Sen realitou.
Jak začít znova,nový dech popadnout.
Vyskočit k výšinám,v nich pak plout.
Ďábel hraje si dál.
Nic ho netíží.
Padlími stávají se rytíři.
Za čepele chápou meč.
Ruce krvácí,svázaná je řeč.
Opojení vášní vše utápí.
Potem čelo skropené.
Lesklá zbroj rezne v koutě.
Zábrany jsou zbořené.
Sny tlukoucí, v tomto čase plněné.
Ruce ráno vlasy rvoucí, krví zbrocené.
Paprsky světla, zbraně v rukou dne chycené.
Tak končí noc.
Rány jsou scelené.
Sny mizí,zcela ztracené.
Autor Plato, 26.09.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí