Odsouzencovo ráno

Odsouzencovo ráno

Anotace: svítá,smrt se blíží...

Slunce svítá čas se krátí.
Odsouzenec k smrti blíží se ke zdi.
Popravčí četa nastoupena.
Pytel na hlavu je mu dám.
By nikdo neviděl jeho výděs a tvář.
Nastoupit do řady.
Odsouzenec stojí dál,čeká již vše je mu jedno.
Veškeré naděje se již dávno vzdal.
Zamířit zní rozkaz rázně.
A Pal.
Mrtvé tělo se k zemi hroutí.
Zapsán je každý jeho hřích.
Již neokusí radosti života.
Trpět bude v mukách pekelných.
Nebo snad ne, že po smrti nic není.
Není ani život,tak co to mění.
Nicota.
Jen otisk v minulosti zůstal dál.
Autor Plato, 26.09.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

téda...docela děsivý,ale je to moc dobře napsané,fakt mi běhal mráz po zádech

03.11.2007 20:32:00 | Zirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí