Roztomilost

Roztomilost

Anotace: Ranní probuzeni je nekdy..dost tupoidní

Roztimolost najdeš pod kůži...ukoukaného telete...Víc..než pohled Ti nesvěří...to ubrečené...malé...sele?
Když usínáš, tak k němu příchází den,,
Opět přichází další sen..

Ne toto jsou jen pouhé řeči,
co tu vedu..
Pravdu říci nedovedu..
O tom co je, není a jestli
to pro některé není pouhé snění?..
Ne ani to..ne,,
Holá realita..
..padne nam presně..
Je na míru ušitá..
Proto jdu teď klidně spát,
protože vím, že mě *někdo*
...má rád..:)
Autor anrUth, 26.09.2007
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí