Pro Peťulku :)

Pro Peťulku :)

Anotace: SLíbila jsem kamarádce básničku, tak i Vám ji ukáži:)..

Jako sluníčko záříš,
když vítr mraky rozfouká,
jako první den v září,
než se v nové třídě rozkoukáš.

Myslíš si, že jsi nula,
ale není to tak.
Prostě ty jsi naše Ťula,
je to tak.

První měsíc nám utekl jako voda,
ale já Tě mám pořád stejně ráda.
Važ si toho,
jako života svého.

Bey Elis :)
Autor sicina, 26.09.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí