MY,DĚTI ZE STANICE ZOO

MY,DĚTI ZE STANICE ZOO

Anotace: asi nic moc...ale chtela sem sem po par tydnech hodit neco novyho :o))

Lovecká sezona.Nekončí,začíná
Však místo zvířat lidská srdce
Místo zbraní Amorovy šípy
A místo lovců....MY

Mrtvý ton živé harfy
Prázdným pokojem
Plným smutku
V hlasitém tichu
Srdceryvě hrá

Tak se toho ticha ptám
Kdo jsi ty,a kdo jsem já?

Špinavá lžička,ucpaná stříkačka,
pár kapek krve a vedle toho všeho..
....já....

Ta malá holka,co utíkala sama před sebou.
A před rodiným životem se schovávala v partě.
V partě feťáků,kde jí tenkrát bylo nejlíp.
Ta malá holka co se prodávala,aby měla na fet.
Ta malá holka,kterou zničil herák.

Lovecká sezona.Nekončí,začíná.
Však místo zvířat lidská srdce
Místo zbraní Amorovy šípy
A místo lovců....MY

MY,DĚTI ZE STANICE ZOO
Autor Michelll, 26.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Cagi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lovecká sezona.Nekončí,začíná.
Však místo zvířat lidská srdce
Místo zbraní Amorovy šípy
A místo lovců....MY
.
.
.
Tak tohle je dokonalý... silný...

26.09.2007 21:06:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí