Lepší časy

Lepší časy

Anotace: ....podle veci se o hodne rozhodne....

Odlétám, najít si nové hnízdo,
zde upadám v zapomnění.
Je mi to líto!
Jenže, nejen časi se mění!!

Přišla jsem viděla jsem,
teď přemýšlím jestli odejít.
Já vím, že i milujem,
ale někteří už nedokážou snít!

Snad čekají mě lepší časy,
snad chytnu mrchu za pačesy,
zatočím s ní...
Papá už nebudu mít trápení!!!
Autor Kirsten, 26.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí