Pláč

Pláč

Anotace: ....

Pláč,
nezkrotná věc.
Kdykoli
dokáže tě svést.
Přijde nečekaně,
nohy podrazí.
Občas,
až do srdce se zaboří.
Pláč štěstí,
ten je nádherný.
Pláč smutku,
je hrozně zákeřný...
Autor Dindane, 26.09.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí