Potvora - POetická TVORba Amatérů

Potvora - POetická TVORba Amatérů

Anotace: Rýmovaná pozvánka na akci ...

Poslední sobotu měsíce září
Se naše duše krásnem zpijí
V podzemí Žatce jak tajnůstkáři
Se opojíme poezií

Řekneme sbohem dennímu shonu
Až slunce zmizí u obzoru
Až dozní osmý úder zvonu
Múzy se slétnou na Potvoru

Každý z nás kteří občas tvoří
Ať pochlubí se svými plody
Umění přece hráze boří
A tmelí lidi státy rody

Každý má ostych – tak to bývá
Slevme však prosím z těchto zásad
Předveďme co náš šuplík skrývá
I Standa Stejskal bude jásat

Poslední sobotu měsíce září
Nechť všechny vrásky zmizí z lící
V podzemí Žatce jak tajnůstkáři
Se těší Vaši čajovníci
Autor Petrik78, 26.09.2007
Přečteno 801x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí